Lauluvarpunen

Lauluvarpunen

Kansanmusiikki-, laulu- ja leikkituokioita

Kansantanssi laulu leikkituokiotYleisön tanssitusta (esim. hää- ja juhlapoloneesit, laulu- ja tanssileikkituokiot)

Marjuska on syntynyt kansantanssitossut jalkaan. Perinteisen suomalaisen tanssin ja musiikin maailma kulkee mukana ilahduttaen esimerkiksi juhlakansaa häissä hääpoloneesilla, perinteisellä morsiamen itkulaululla tai tanssituksella; riehakkaampi HUUTOkatrilli tai arvokas juhlapoloneesi sopii moneen tilanteeseen.

Musiikillisia ja laulullisia koko perheen laululeikkituokioita teen myös eri tilaisuuksiin.

Usein monikulttuuriset tilaisuudet tai juhlat ovat saaneet erityisesti kiitosta, kun sinne on viety pieni tuulahdus jo unholaan jääneistä yhteisöllisistä ohjelmanumeroista!*

FolkJam-promootioita tilattavissa myös eri tilaisuuksiin.

Virkistystuokio

FolkJam©-keijun hengessä kokouksiin ja seminaareihin, koulupäivän keskelle noin 3-6 minuutin virkistys- ja kehon herättelyjä! Pari minuuttia kehon herättelyä, ja hommat sujuvat ihan uudella energialla niin pieniltä kuin isommiltakin.

Räätälöidysti musiikillisia virkistys- ja virikekursseja ja rytmiikkaa erilaisille yhteisöille, myös erityisryhmille, vaikkapa virkistyspäivän ohjelmaksi.

*Marjuskan kautta on mahdollista kysyä myös lasten / nuorten / aikuisten kansantanssiesityksiä 10-20 min. Sis. laulua, uutta ja perinteistä suomalaista kansantanssimaailmaa. Yhteistyötä tehdään muun muassa Hämeenlinnan Kansantanssinuorten ja Hämeenlinnan Kansantanssijoiden kanssa.